Изпрати запитване

Моят профил

★ Запази сайта
Поръчай по телефона
    Начало » Кормилна щанга

Кормилна щанга

кормилна щангаКормилната щанга е част от кормилната уредба в превозното средство. Тя се използва като връзка, която е подложена на натоварвания. Кормилната щанга предава движението от кормилната към шенкела, като това води до завъртане на колелата.

Кормилната щанга изпълнява важна функция при управлението на превозното средство и следователно е много важна за безопасността Ви. Съществуват няколко симптома за повреда, които могат да ви покажат дали кормилната щанга трябва да се подмени. Ако автомобилът ви занася на една страна в движение или при спиране, това е възможно да бъде резултат от повредена кормилна щанга.

Гумите на вашия автомобил ще покажат също неравномерно износване на ръба, когато има проблем с кормилната щанга. Въпреки това един от най-забележимите признаци за износена е тропащ звук, идващ от предната част на превозното средство при паркиране или при завой с ниска скорост. При появата на някои от гореспоменатите признаци незабавно проверете и при необходимост подменете кормилната щанга.

Automix.bg може да Ви предложи кормилна щанга за всички автомобили: Мерцедес, Ауди, БМВ, Опел, Форд, Мазда, Тойота, Пежо, Рено и много др.

Разполагаме с пройзводители с високо качество като: SWAG, DELPHI, NIPPARTS, RUVILLE, LEM, FEBI, AISIN, SIDEM, ASHIKA, TRW